SETT FART PÅ DIN FORRETNING, FÅ DIN

GRATIS 1-til-1 Konsultasjon

Grip sjansen – nå! Start din vekst-prosess ved at du snakker med noen av våre erfarne Mentorer, Coacher, Rådgivere.

Fyll inn i skjemaet og få din gratis konsultasjon-nå!

Vennligst fyll inn dine kontaktdetaljer i skjemaet og vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid!

* Vi respekterer dine personopplysninger i hht. GDPR.

30 min gratis konsultasjon

Bestem deg nå -> start din forbedringsprosess

se denne Video

Ta en titt på vår presentasjons-video

Improve Performance Management and Training System er en svært effektiv programvare utviklet i nesten tre tiår for å forbedre ytelsen og prestasjonene på bedrifts-, team- eller individnivå.

Start video

hvorfor velge oss

Hvorfor er vi spesielle?

Individuelt fokus

Prestasjonsutvikling handler om mennesker – først av alt!

Evaluering av fremgang

Fleksibel og målbar evaluering av prestasjoner under hver milepæl med fokus på prestasjons- og resultatutvikling av viktige KPI`er (Key Performance Indicators).

Prestasjons Dagbok

Måling. Evaluering. Sammenlign prestasjoner i sanntid.

Belønn og anerkjenn resultatoppnåelse!

Spilløvelser og Sertifikater øker prestasjoner.

Trenings Bibliotek

Automatiser og samle inn alle dine trenings-data digitalt!

Teknologi som er testet og utviklet i 25 år.

25 års utvikling basert på Microsoft Teknologi.

FUNKSJONER

Hva mer kan du forvente?

Fleksibel og målbar evaluering av prestasjoner under hver milepæl med fokus på prestasjons- og resultatutvikling av viktige KPI`er (Key Performance Indicators).

Ledelse- organisasjon-strategi utvikling.

Gjennomføring og implementering av strategier er nøkkelen for å nå dine mål og visjon. Vår systematiske tilnærming, teknologiske plattform og erfarne ressurser sikrer måloppnåelse i samarbeide med deg og din virksomhet.

Målstyring og resultatoppfølging.

Vi gjør S.M.A.R.T.E mål operative og bærekraftige i henhold til bedriftens strategier og mål. Gjennom en grundig kartlegging av selskapets posisjon, defineres en målbar og effektiv forbedringsprosess.

Kompetanseutvikling satt i system.

Vi vet en god del om hva som driver gode, bærekraftige prestasjoner gjennom kunnskap om personlighet, adferd og ferdigheter. Vi bistår selskaper i å definere og kartlegge kompetanse og basert på resultater fra disse utvikles et skreddersydd og målbart utviklingsprogram som støttes opp av vår samhandlings- og læringsplattform. 

Innovasjon, samhandling, relasjonsutvikling og læring.

Agilt arbeid handler om å bringe mennesker, prosesser, relasjoner og teknologi sammen for å finne den mest hensiktsmessige og effektive måten å jobbe på for å nå et mål eller utføre en bestemt oppgave. Sammen med deg og din ledergruppe definerer vi konkrete mål, resultater og gevinster ved prosessen samt hvordan vi sammen kan sikre at prosessen lever i hverdagen.

Forbedrings-ekspert

Møt Ronny A. Nilsen

“Ronny er daglig leder og gründer av Improve Startups AS og er kjent for å gjøre en grundig jobb i å forstå oppdragsgivers virksomhet, dens styrker og utfordringer samt å definere konkrete mål og resultat forventninger. Ronny er en entusiastisk og engasjerende trener som tilpasser seg fort forsamlingen og skaper tillit samt lyst til å bidra til forbedrings prosessen. Målbare resultater i et forpliktende partnerskap er hans varemerke etter mer enn 32 år i konsulentbransjen. Daglig leder og Gründer av Improve Startups. Mitt mål er å sikre at du får den beste rådgivningen for ditt prosjekt og jeg byr gjerne på en gratis 30 minutters samtale. Ser frem mot vår prat!”

FORTSATT IKKE OVERBEVIST?

Sjekk våre referanser

ORD FRA DAGLIG LEDER

La oss forbedre din virksomhet!

Selv fra barndommens dager har jeg alltid vært fascinert av hvordan og hvorfor visse mennesker presterer bedre. Det trakk meg inn i Kampsport i 20 år som hovedtrener – og denne filosofien om å utvikle en prestasjonskultur med fokus på klare områder man skal forbedre, med klare mål, klare treningsøvelser, definert i tid og dager og med en sekundering, måling og med jevnlig tilbakemeldinger og oppmuntringer underveis – er noe jeg lærte fra idretten og som jeg har videreført inn mot næringslivets trenings-arenaer. Det har virket i 30 år og jeg ser frem mot 30 nye:)! Selv etter så mange år er jeg fortsatt ydmyk i forhold til hvilken kraft som ligger hos mennesker og hvor stort forbedringspotensial vi faktisk har!

- Ronny A. Nilsen

Gründer & Daglig leder

ER DU KLAR FOR EN FORBEDRINGSPROSESS?

Få din gratis konsultasjon

La oss få denne flotte muligheten til å tilby deg en gratis konsultasjon på 30 minutter, og sammen vil vi finne ut planen din for å forbedre virksomheten din og øke fortjenesten og veksten!

Copyright © Improve Performance International AS 2021