IMPROVE MEDLEMSKAP PRISMODELL

Velg en riktig plan

Velg den planen som passer best for deg og ditt selskap.

PLUS

200.-/mo

Kom i gang. Se det. Føl det. Bruk det.

HVA ER INKLUDERT

PRO

400.-/mo

For de som er mer seriøs i fht. systematisk læring, samhandling, relasjonsbygging.

HVA ER INKLUDERT

PREMIUM

700.-/mo

For deg som i tillegg også ønsker en systematisk utviklingsprosess for deg, ditt team, din organisasjon.

HVA ER INKLUDERT

Moduler og funksjoner i våre planer

016-books.png

Godt utvalg Kurs & Trenings Program

Meld deg inn og start en gratis 30-dagers testperiode og hold deg oppdatert!

003-professor.png

Et godt utvalg erfarne ressurser

Avtal tid direkte med erfarne Mentorer, Coacher, Rådgivere direkte fra plattformen. Du trenger sannsynligvis ikke å lete i markedet - det er allerede mange flinke i portalen og flere tilkommer.

013-books-1.png

Oppdaterte artikler og blogs.

Ved siden av kurs og treningsprogram, forum og grupper, deler medlemmer sin erfaring med råd og tips.

014-earth-globe.png

Innhold hentes fra hele verden

I takt med at vårt "community" vokser, vokser også din kunnskap og relasjoner.

019-university.png

Offentlige eller Private Forum.

Etabler eller delta på private eller offentlige samhandlings-forum og knytt nye kontakter å få ny innsikt fra likesinnede.

007-blackboard-1.png

Praktisk Trening og Læring.

Våre Kurs og Treningsprogram har høy kvalitet og er basert på virkelige utfordringer og situasjoner for å sikre best mulig overføringsverdi.

DET DU FÅR

Hvorfor skal du velge oss

001-student-1.png

Høy kvalitet på våre ressurser

Du trenger sannsynligvis ikke å søke andre steder etter ressurser; høyst sannsynlig er de allerede her i plattformen.

010-book-1.png

Tilpasset trening

Tilpasset plan og systematikk for trening og utvikling av organisasjonen, teamet, medarbeideren, partneren, leverandøren, kunden.

019-university.png

Digital plattform

Vi bygger en interaktiv medlems-plattform der medlemmene deler erfaring, kunnskap og relasjoner for gjensidig utvikling.

008-exam-1.png

Forum og Grupper

Knytt kontakt med likesinnede! Del dine erfaringer, ferdigheter og kunnskap og skap ny vekst og muligheter!

016-books.png

Kurs & Trenings Program

Meld deg inn og start forbedring av dine individuelle forbedringsområder i ditt eget tempo, som en del av et forum og møte andre som deler samme motivasjon. Digital Treningsdagbok. Digitalt Trenings Bibliotek. Digital loggføring. ++++

017-exam.png

Performance Management

Systematisk Plan for Trening & Utvikling; planlegging, gjennomføring, måling og oppfølging av dine aktiviteter vil sette fart på din egen utvikling opp mot ditt neste prestasjonsnivå!

Markedsføring og Salg.

Uten et bevisst forhold til og kompetanse innen salg og markedsføring vil snart produktet og selskapet ditt dø ut. Lær fra andre eksperter inne i plattformen og sett fart på hvordan du kan øke salget og veksten i selskapet!

002-school-material-3.png

Innholdsbygging

Lær hvordan du kan skrive og fange målgruppen oppmerksomhet og interesse samt hvordan Google finner ditt nettsted. Det bygger nye prospekts og skaper økt synlighet for ditt selskap. Lær hvordan Google og Sosiale Medier virker.

017-exam-1.png

Kunde Undersøkelser

Planlegg, gjennomfør, mål og følg opp kundemålinger og implementer trenings- og forbedringstiltak på viktige KPI`er.

LES OM HVA ANDRE BRUKERE HAR SPURT OM

Ofte stilte spørsmål

Noen mennesker vil vite nøyaktig hvilket kurs de trenger, kanskje basert på jobbtittelen. For eksempel vil behovet for salgstrening være styrt fra salgsdirektører/salgssjefer/salgsledere. Behov for å gjennomføre leder- / organisasjons-/medarbeiderutvikling er ofte initiert fra HR. Mens andre personer har ikke noe spesiell struktur på opplæringsbehoiv og søker seg til vår plattform for å finne svarene på hvorfor, hva og hvordan gjennomføre et kompetanseløft for sin organisasjon. Ta en titt gjennom kursene og treningsprogrammene våre, og se hvilke du føler best oppfyller dine behov, og ring oss deretter på +47 9280 4155 eller send oss en e-post, så diskuterer vi gjerne dine behov med deg.

Når du har funnet den type kurs eller treningsprogram du ønsker, kan du bare ringe oss på +47 9280 4155 eller sende oss en e-post, training@improve.no, så vil vi diskutere dine nøyaktige krav med deg.

Våre rådgivere, Coacher, Mentorer og Trenere har et vell av erfaring og ferdigheter, oppnådd ved å jobbe for store norske og internasjonale selskaper, innen salg, ledelse og HR / opplæringsroller, også i opplæring av ansatte fra multinasjonale selskaper. Se ellers profilene til disse under Økosystemet/Ressurser. Hvis du vil ha en trener med spesifikk erfaring, hvorfor ikke bare ringe oss på +47 9280 4155 eller sende oss en e-post på training@improve.no.

Ja – svært gjerne. Hvert selskap er unikt med like unike behov og det er dette vi har tuftet hele vårt forretningskonsept på for at det skal gi konkret resultatutvikling for nettopp ditt selskap. Et treningsprogram “one size fits all” er ikke vår stil. Vi tror rett og slett på at du fortjener et program som er tettest opp mot ditt nivå og det du og dere har behov for. Da skaper maksimal nytteverdi og motivasjon. Vi vil møte deg for å bli kjent med bedriften din, hva du gjør, hvordan du opererer og for å diskutere dine opplæringskrav, slik at vi forstår nøyaktig hva du trenger. Vi vil deretter designe et skreddersydd kurs, læring og opplæringsprogram spesielt for din bedrift, for å sikre at opplæringen oppfyller bedriftens krav.

Som et minimum gir vi alltid tilbakemelding og evaluering av kurset /treningsprogrammet slik at du vet at vi har hjulpet de ansatte til å forbedre seg slik at de kan gjøre jobben sin bedre. Men vi anbefaler at alle bruker Improve som et støttesystem for systematisk oppfølging og måling der hver enkelt deltaker vil jobbe målstyrt med egen utviklingsplan. dette sikrer effekt og målbarhet i motsetning til de aller fleste andre løsningene i markedet som mangler det vi har. I dette ligger at vi også jobber fra ulike nivåer; organisasjon, team, individ og helt ut i partner-/ leverandør leddet.

Vi er klar over at vi ikke har dekket absolutt alle sine behov – nettopp derfor tilbyr vi skreddersydde og tikpassede program basert på deres behov. Vi vil tilpasse og utvikle programinnhold etter at vi har gjennomført en definering og vurdering av deres behov der vi blant annet stiller spørsmål knyttet til; hvorfor, hva og hvordan. Som eksempel; hvorfor har dere et behov for lederutvikling? Hva har dere gjort for å definere dette behovet. Hva ønsker dere konkret å oppnå ved treningen. Hvordan ser dere for dere at treningen skal foregå; kombinasjon av individuell og temabaserte oppgaver? Inkluderering av tredjepart som; kunder eller partnere? Hvordan skal vi sikre måling og effekt av treningen? Hvis du er på jakt etter trening eller hjelp til et spepsifikt område foreslår vi at du ringer oss på +47 9280 4155 eller sender oss en e-post på training@improve.no så tar vi en prat om dine behov.

Ja det kan vi helt klart men et annet forslag er om kanskje noen som står deg nær i selskapet kana bistå deg først eller dere i fellesskap kan definere hva dere trenger? Alternativt kan vi alle tre sette oss sammen og definere dette der du bruke ross som fasilitator. Hvis du nylig har byttet jobb, eller blitt forfremmet, kan det forventes at du har eller lærer deg nye ferdigheter. Mens noen av kursene våre er selvforklarende og passer for spesifikke jobber, er andre kurs egnet for mange stillinger i mange bransjer. Bare fordi du er leder eller selger, betyr det ikke at du ikke kan dra nytte av økonomiske, administrative eller telefoniske ferdigheter. Ring oss på +47 9280 4155 eller send oss en e-post til training@improve.no og la oss hjelpe deg med å bestemme opplæringen som vil være best for deg.

Vi er glade for at dette spørsmålet kommer opp fordi det handler om fornøyde kunder og dokumenterte resultater. Vi er stolte av vårt rykte for å tilby skreddersydde kurs, og har jobbet med over 400 selskaper i mer enn 30 år. Våre kunder er faktisk de beste læremestrerne og uten deres tilbakemeldinger blir vi ikke bedre i samme grad. Ta gjerne en kikk på vår referanseliste og se om den gir deg innsikt innen din bransje – er det ikke noen der ta kontakt med oss så kan vi sende deg er spesifikt på temaer og bransje du har behov for å se vår erfaring. Vi vil mer enn gjerne sende deg disse på forespørsel.

Vil du bli en digital markedsflrings ekspert?

Bare velg en plan

Meld deg inn og start forbedring av dine individuelle forbedringsområder i ditt eget tempo, som en del av et forum og møte andre som deler samme motivasjon.

HOLD DEG OPPDATERT

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev