HVEM VI ER

Om Improve

Improve er en digital plattform som sikrer forbedringsprosesser.

BEGYNNELSEN

Hvordan startet vi?

Grunnleggeren av plattformen, Ronny A. Nilsen, er grunnleggeren av ResultPartner AS, et etablert konsulentselskap siden 1991 som tilbyr tilpasset opplæring mot Næringsliv, Helse og Idrett. I 1995 utviklet vi en programvareløsning for å systematisere forbedringsprosesser fordi vi så en vesentlig mangelvare i markedet. Å jobbe med samt implementere forbedringsprosesser er krevende og dette krever presisjon i forbedringstiltak samt en metode som sikrer måling og oppfølging. Gjennombruddet kom allerede i 1995 da vi utviklet vår første løsning!  Programvaren heter Improve og har siden blitt utviklet og testet i et partnerskap med over 400 norske og skandinaviske selskaper fra små og mellomstore bedrifter til større selskaper i rundt 20-talls ulike bransjer og industrier noe som også forteller fleksibiliteten i systemet. Improve er i dag en av de mest effektive digitale plattformene innen Performance Management and Training.

VÅRT FOKUS

Økt Lønnsomhet og vekst

Endringer og forandringsprosesser er ofte oppfattet som vanskelige, smertfulle og tidkrevende. Vi har tatt dette på alvor og har utviklet en løsning som gjør denne prosessen enklere og mer effektiv og dermed mer positiv. Dette har vi fått til ved å samle riktig sammensetting av folk og ressurser samt en teknologisk plattform med et av markedets mest effektive systemer for mål- og resultatoppfølging. Denne kombinasjonen setter fart på din virksomhet med en helt annen kraft enn du tidligere har opplevd.

Vi er et ROI fokusert selskap; kundefokus styrer vår virksomhet. Vi eksisterer ikke uten våre kunder! Det er en sann glede å se at våre metoder utvikler og forbedrer våre kunder! Vi sikrer at våre metoder og engasjement leverer resultater. Vi er en gruppe erfarne trenere, mentorer og rådgivere med gode personlige verdier og dokumenterte resultater, kompetanse, ferdigheter og erfaring.

KOMPETANSEOMRÅDER

Vi er et TEAM

VÅRT TEAM

Bestill et gratis 30 min møte med en av våre forretningseksperter

Improve Coacher, Mentorer, Rådgivere og Trenere er våre tilknyttede partnere og kjerneekspertene i portalen vår. Disse ressursene organiserer og leder workshops for å spre kunnskap og ferdigheter på høyt nivå relatert til bransjespesifikke temaer både lokalt og globalt. Vår teamarbeids tilnærming jobber sammen for å aktivt utvide virksomheten din, noe som til slutt vil forbedre veksten for alle våre medlemmer. Ta kontakt med en av oss og vi setter deg i kontakt med de du trenger å prate med.

Ronny farger

Ronny A. Nilsen

Gründer & Daglig leder

High Performance Business og toppidrettscoach og trener.

Kjempeklar

Torunn Ødegård

Mentor & coach

Tilbyr Executive Coaching og Management-programmer.

Se vår video

Vår unike programvare

Improve Performance Management and Training System er vår unike programvare utviklet i partnerskap med våre kunder i 30 år. Hvis du er ute etter en bærekraftig og målbar prosess – gjør dette virkelig forskjellen.

Start video

NOEN AV DE 400 + KLIENTENE VI SAMARBEIDET MED:

atea (1)
BMW LOGO
FLYTOGET

FORNØYDE KUNDER

​Tilbakemeldinger fra våre kunder

"Ronny er en meget erfaren trener og motivator. Han har en eksepsjonell evne til å hjelpe folk med å forbedre sitt arbeid, ytelse og til og med deres personlighet gjennom målrettet trening. Alt hans arbeid kan måles på en veldig spesifikk måte. Jeg anbefaler Ronny på det sterkeste hvis du vil ta deg, din bedrift og ansatte til et nytt nivå for å levere resultater."

"Jeg har jobbet med Ronny på flere prosjekter, og det er en gave - hver gang! Han er en av de mest kreative og inspirerende personene jeg noensinne har møtt. Jeg går alltid rikere unna og med et bredere perspektiv på ting. Jeg er stolt av å kalle ham min mentor!"

"Ronny har hjulpet oss i flere ansettelsesprosesser gjennom årene. Han er svært profesjonell, og har evnen til å forstå kundebehov og prosesser på en måte som gir oss kvalifiserte kandidater umiddelbart i en rekrutteringsprosess.
I tillegg er oppfølgingen av kandidaten og oss etter at prosessen er avsluttet også noe som skiller Ronny - denne viktige delen av en vellykket ansettelsesprosess får den oppmerksomheten den trenger."

"Jeg har ansatt Ronny ved flere anledninger for å bygge lederteam og ledercoaching. Han fikk utviklet et flott konsept som fungerer i det virkelige liv. God balanse mellom teori og praktisk trening, direkte og ærlig coachingstil som gir raske resultater."

"Ronny vet veldig godt hvordan man skal lede et selskap, og er dermed en forretningskonsulent med reell praktisk erfaring. Han er veldig motiverende og fokusert på hvordan man kan oppnå resultater og også være i stand til å fortsette med det. Jeg anbefaler Ronny på det sterkeste!"

"Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen til Ronny. Etter flere lederopplæringer og leksjoner gjorde Ronnys måte å få ting til å skje - den egentlig største forskjellen! Nøkkelfaktorene er profesjonalitet. Forbedringsprosesser krever fokus og at vi forbereder våre egne tiltak til endring og opplæring ned til de minste detaljene, slik at alle deltakere må bidra til sin egen utvikliing. Det viktigste er å sikre langsiktig implementering av treningsinnhold til handling gjennom nettbasert måling før og etter treningsmoduler. Denne måten å gjøre holdnings- og bevissthetstrening på gjorde virkelig en forskjell, og tydelig ga meg en fordel i min måte å utøve ledelse i min virksomhet
.

ER DU KLAR FOR Å JOBBE MED OSS?

Avtale et gratis 30 min møte i dag!

Digital plattform for å systematisere prestasjons- og resultatutvikling for orgnisasjoner, team og individer.

Tjenester

Om

Investorer & Funding

Copyright © Improve Performance International AS 2021