HVORDAN VI UTVIKLER

Scaleups

Tilpasset og målbar trening som sikrer vekst og konkurransekraft.

Scaleup selskap

Hvordan ditt Scaleup vil -> Skalere og Vokse

Globalt problem og utfordring:

Så du klarte å passere gjennom de ulike fasene under oppstartsfasen. Nå har du som mål å vokse og skalere virksomheten din, og du har et stort behov for finansiering, i tillegg krever det en annen måte å administrere et team, et forsterket vekstprogram og høye krav fra eierne, styret og markedet selv.

Hvem støtter du deg på når vinden blåser som verst?

Vår løsning:

Improve introduserer den nye standarden for å forbedre Startups og Scaleups.

Vi gir bedrifter muligheten til å bli medlemmer i et samarbeidende og tilkoblet økosystem som drives og administreres av en digital plattform og teknologi for å forbedre ytelsen i alle utviklingsfaser.

Vi hjelper individuelle medarbeidere, uavhengig rolle, en egenvurdering som basis for en individuell og målbar utviklingsplan som vil å øke forbedringspotensialet gjennom kompetanse og kunnskapsvalidering og en tilpasset plan for forbedringer. Vi hjelper gründere å få kontakt med andre gründere, mentorer, investorer og automatisere læring og kunnskap på en forenklet måte.

Vi hjelper inkubatorer og akseleratorleverandører med å forbedre arbeidsflyten ved å gjøre det mulig for vår digitale plattform å administrere ytelse og oppfølging. Vi hjelper investorer og låneinsitusjoner ved å få tilgang til å se resultatene og handlingene i sanntid på KPIs mot vekst og omsetning. Dette gir god innsikt i hvordan selskapet er drevet og ledet. Vi hjelper mentorer til å gjennomføre sin coaching på en målbar og bærekraftig måte. Ved å gjøre dette hjelper vi hele økosystemet til å jobbe på en smartere og mer effektiv måte.

Scaleup selskap

VI HAR SAMARBEIDET MED: 400+ BEDRIFTER, HER ER NOEN AV DEM

atea (1)
BMW LOGO
FLYTOGET

KONSULENT TJENESTER

Tjenester vi tilbyr

Vi har jobbet med selskaper i alle størrelser, fra Startups til Scaleups til Enterprise-selskaper i forskjellige bransjer, inkludert BMW og 400+ andre selskaper. Vi er kjent for å implementere strategier som bygger markedskraft og konkurranseevne, og som akselerer til rask vekst og lønnsomhet.

Oppsummert – Hva er det vi gjør

Vi hjelper deg med å overvinne de største veksthindrene dine gjennom høyt tilpassede løsninger som starter, akselererer og optimaliserer ditt lederskap, din markedsføring, din evne til å drive målrettet salg og hele forretningsprosessen.

Utvikle

Sett opp forretningsplanen din med hjelp fra ekspertene våre, slik at du er sikker på at virksomheten din er klar til å vokse.

Vekst

La ekspertteamet vårt hjelpe deg med en plan for å forbedre bedriftens lønnsomhet og omsetningsvekst.

Skalèr

Sett ekspertisen vår i arbeid med å skalere virksomheten din raskt med riktig teknologi, fellesskap og forretningsprosesser.

Ledelse- organisasjon-strategi utvikling.

Gjennomføring og implementering av strategier er nøkkelen for å nå dine mål og visjon. Vår systematiske tilnærming, teknologiske plattform og erfarne ressurser sikrer måloppnåelse i samarbeide med deg og din virksomhet.

Målstyring og resultatoppfølging.

Vi gjør S.M.A.R.T.E mål operative og bærekraftige i henhold til bedriftens strategier og mål. Gjennom en grundig kartlegging av selskapets posisjon, defineres en målbar og effektiv forbedringsprosess.

Kompetanseutvikling satt i system.

Vi vet en god del om hva som driver gode, bærekraftige prestasjoner gjennom kunnskap om personlighet, adferd og ferdigheter. Vi bistår selskaper i å definere og kartlegge kompetanse og basert på resultater fra disse utvikles et skreddersydd og målbart utviklingsprogram som støttes opp av vår samhandlings- og læringsplattform. 

Innovasjon, samhandling, relasjonsutvikling og læring.

Agilt arbeid handler om å bringe mennesker, prosesser, relasjoner og teknologi sammen for å finne den mest hensiktsmessige og effektive måten å jobbe på for å nå et mål eller utføre en bestemt oppgave. Sammen med deg og din ledergruppe definerer vi konkrete mål, resultater og gevinster ved prosessen samt hvordan vi sammen kan sikre at prosessen lever i hverdagen.

 

ER DU KLAR FOR Å JOBBE MED OSS?

Avtale en 30 min gratis konsultasjon i dag!

Digital plattform for å systematisere prestasjons- og resultatutvikling for organisasjoner, team og individer.

Tjenester

Om

Investorer & Funding

Copyright © Improve Performance International AS 2021